סחרחורות בשכיבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/03/2010 | 22:23 | מאת: מיכל

כבר כמה ימים שאני מרגישה סחרחורות קשות בלילה שאף מעירות אותי מתוך שינה וגורמות לבחילה. בכל תנועה קלה שאני עושה עם הראש לצדדים אני רואה את הכל מסתובב סביבי במהירות. כשאני קמה מהשכיבה ובכלל במשך כל היום אין לי סחרחורות.. מה יכולה להיות הסיבה? מה אני אמורה לעשות בנוגע לזה (איזה רופא/איזה בדיקות צריך, אם צריך בכלל)?

31/03/2010 | 17:49 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מיכל סחרחורות תוך כדי סיבוב במיטה בלילה, נגרמות לעיתים קרובות מתופעה שפירה של נשירת קריסטלים הקיימים בוזן הפנימית והטיפול הוא פיזיוטרפי בלבד. אך אין לשלול סחרחורת מסיבות אחרות כגון שינויים בלחץ הדם תוך כדי שינה. לכן חשוב שתבדקי ע"י רופא המומחה לסחרחורות , מאחר והאבחון חשוב מאוד לטיפול מתאים. בברכה, ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)