טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/03/2010 | 18:28 | מאת: נח

לפני 9 שנים בעקבות צפצופים וזמזומים באוזניים נקבע שאני סובל מטינטון ועברתי את כל הבדיקות ונמצא תקין.רופא בנושא נתן לי טיפול בפבוקסיל 25מ"ג לפני השינה בטענה שהחומר טוב גם כטיפול (לקחתי מספר חודשים).בשנים האחרונות המצב היה רגוע וטוב.לפני חודש הודיעו לאישתי שיש לה גרורה בראות דבר שהכניס אותי ללחץ ויאוש ובשבועיים האחרונים יש לי זמזום בראש קבוע שלא עוזב והורס אותי.מה לעשות כדי להרגיע מצב/להקל

08/03/2010 | 19:55 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נח אכן יש קשר בין לחץ נפשי להחמרת הטינטון. למרות זאת יש מקום לחזור על בדיקת שמיעה לברר אם יש החמרה אוביקטיבית.אנא כתוב על בדיקות שעברת כדי שאוכל ליעץ בצורה מדיקת יותר. בברכה ד"ר בן דוד

29/03/2010 | 13:59 | מאת: נח

עשיתי היום בדיקת שמיעה.ישנה ירידה קלה באוזן שמאל. בסוף הגרף מצוין אוזן שמאל 40-60 ימין 60-80 עם סימן לפניהם כמו אלפא.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)