ורטיגו?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/03/2010 | 10:53 | מאת: אורית ד

שלום לאחרונה יש לי תופעות ממש מוזרות.בדרך כלל אני בריאה בלי בעיות מיוחדות, אבל לאחרונה אני חשה לחץ קטן בחזה או יותר תחושת חנק ואז שאני מזיזה את הראש אני מרגישה שכל תנועה קטנה ואני מתעלפת(זה לא קורה בפועל), תחושה כאילו האוזן סתומה.בנוסף אני מרגישה שצוואר צד שמאל תפוס או משהו כזה , רק צד שמאל.קבעתי תור לאף אוזן גרון אבל זה לוקח זמן ואני ממש חוששת.אשמח לתשובתך המהירה . תודה

24/03/2010 | 10:56 | מאת: אורית ד

לעיתים קרובות כשאני בולעת את הרוק אני מרגישה שאני שומעת את רעש הבליעה כמעין רעש של פריקה כמו רעש של פקיקת אצבעות , כמו רעש של משהו שמתחכך במשהו.מוזר ומפחיד.מה זה??

24/03/2010 | 14:17 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אורית רעש בזמן בליעה נגרם בד"כ ממעבר אויר דרך התעלה ע"ש אוסטכיוס שמחברת בין אוזן תיכונה ללוע האף. לעיתים זה מופיע לאחר הרזיה כאשר השומן סביב פתח התעלה פוחת. בברכה ד"ר בן דוד

24/03/2010 | 14:11 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אורית לחץ בחזה ותחושת עילפןן דורשת ברור פנימי כללי כולל ברור מעבדתי ולבבי.רק בשלב שני יש מקום לבדיקת רופא א.א.ג. בברכה דר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)