בעיית ראש

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/03/2010 | 17:41 | מאת: אסף

שלום אני גבר בן 29 הבעיה (בקיצור) התחילה לפני 3 חודשים שהתעוררתי ולא הצלחתי להתיישב במיטה, היו לי מעין סחרחורות פנימיות. לבסוף קמתי והתהלכתי אך במשך שבועיים הראש היה כבד מאוד, קושי להתרכז ולקרוא, כמו כן היה לחץ בחזה ובחילות בבטן. לאחר כשבועיים החזה והבטן הסתדרו, הראש כבר לא היה כבד, אבל עד הרגע הזה עדיין אני סובל מדי יום מהרגשה לא נוחה בראש מעין סחרחורת פנימית שמפריעה לי לתפקד, חוסר יציבות והרגשה כאילו אני עומד להתעלף. אני חייב לציין שלפני שהתחילה הבעייה הכל היה בסדר, הייתי רץ ועושה ספורט ולא סבלתי מבעיות בריאותיות. הבדיקות דם שעשיתי היו בסדר, חוץ מחוסר ויטמין די שעכשיו אני לוקח טיפות. כמו כן ראיתי רופא מומחה נוירולוג והבדיקות שלו יצאו תקינות. הוא הפנה אותי לעשות צילום סי טי בראש שגם הוא יצא תקין. לאחרונה ראיתי רופאת אף אוזן גרון שהפנתה אותי לבדיקת שמיעה שגם כן יצאה בסדר. כיוון שהבדיקות עד כה יצאו תקינות ואני עדיין סובל, רציתי לקבל עצה אולי אתה יודע למי כדאי לפנות ומה לעשות. הציעו לי לפנות לרפואה אלטרנטיבית דרך כללית, אך אני רוצה להיות בטוח שאין עוד רופא מומחה שכדאי לראות לפני שאנסה רפואה אלטרנטיבית. אני מודה לך מראש על כל עצה שתוכל לתת לי.

23/03/2010 | 23:26 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אסף התחושה של "סחרחורת פנימית"כפי שכתבת מתוארת בין השאר במצבי מתח וחרדה. אם יש תחושה של לתץ נפשי סביב הארועים הנ"ל כדאי להתיעץ עם מומחה פסיכיאטר. בין הברורים שיש לעשות וככל הנראה טרם בוצעו : - TILT TEST לברר נפילות תנוחתיות בלחץ הדם או בדופק. דופלר של עורקי הצוואר הולטר לשלילת הפרעות קצב לבביות העמסת סוכר לשלילת ירידה תגובתית ברמות הסוכר בגוף ב

26/03/2010 | 17:05 | מאת: אסף

תודה על התשובה. אכן קשה לי להגדיר את ההרגשה בראש, כאילו משהו יושב שם ומפריע. אין לי מתחים או חרדות, וגם כשיש סיבות לשמוח וברגעים מהנים בחיים זה פשוט לא עובר ונעלם, למרות שכבר עברו 3 חודשים וזה נראה לי קצת יותר מידי זמן. האם בדיקת סיטי שעשיתי בראש ויצאה תקינה אכן שוללת בעיות רציניות או שרק בדיקת MRI

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)