סחרחורות וצילצולים באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/03/2010 | 12:22 | מאת: מגי

יש לי סחרחורות וצילצולים באוזניים ובבדיקה גילו לי ירידה בשמיעה באוזן ימין ובעיה בשיווי מישקל באוזן שמאל מה אפשר לעשות במצב כזה האים ישב טיפול אשמח לקבל חוות דעת שלך תודה מגי

23/03/2010 | 23:11 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מגי לא ברור לי המשפט"בעיה בשיווי משקל באוזן שמאל". האם בוצע ENG והיתה תגובה חלשה יותר בגרוי אוזן שמאל? מכל מקום אם יש אסימטריה שמיעתית יש צורך בברור נוסף.כגון BERA נוירולוגית ואף לשקול MRI. בברכה ד"ר בן דוד

24/03/2010 | 14:58 | מאת: מגי

תודה רבה על התשובה שלך . יש לי מחר טור למירפאת סחרחורת בסורוקה ב12 בצהריים איזה בדיקה אני יכולה לידרוש מהרופא אני מאוד סובלת אודה לך מאוד אם תוכל להחזיר לי תשובה אם אפשר עוד הערב אני אודה לך מאוד.ויש כאבי ראש חזקים ובימיוחד חצי ראש שמאלי שלי מה עושים.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)