צחי מחיפה שכחתי לציין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/03/2010 | 14:22 | מאת: צחי

שכחתי לציין שעברתי בדיקת שמיעה במכון שנהב ונמצא כי יש לי ירידה ניכרת בשמיעה אבל אני חושב שאני שומע טוב, אני ממש משתגע מהצפצופים ולא יודע לאן לקשר אותן, לאפילפסיה או לאוזנים

20/03/2010 | 10:29 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

אכן ענית לי צחי יש יסוד סביר שהמקור במערכת השמע. יחד עם זאת יש לחזור לנוירולוג שמטפל במחלתך לברר אם חל שינוי קליני או הדמיתי במצבך כמקור לתלונה החדשה. כטיפול כדאי לנסות שיטות TRT וטיפול קוגניטיבי התנהגותי עם שילוב טכניקות הסטת תשומת הלבוהרפיה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)