שלום רב!סובל מסחרחורות תנוחתית bppv התקף ממוצע אחת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

19/03/2010 | 08:46 | מאת: שי

לחצי שנה!עובר פיזוטרפיה וחוזר לשגרה לאחר 3 ימים לערך!קראתי שיש תרגילים לשיווי משקל שיכולים לחזק את המערכת שיווי המשקל!לדוגמה עמידה על רגל אחת עם עניים עצומות למשך 10 שניות מבלי ליפול!האם אתה ממליץ על תרגילים כאלה או אחרים לביצוע לא בזמן התקף!תודה וחג שמח לך!והמלצות חמות על האתר שלך שהוא המקיף ביותר בנושא הסחרחורות!

20/03/2010 | 10:20 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שי אם היו מספר רב של התקפים למרות שזה נדיר יש לשלול גורם מרכזי וזאת ע"י MRI מח. באשר לתירגול למניעת התקפים היעיל ביותר זה ע"ש ברנט- דארוף. תוכל ללמוד במכונים המומחים לשיקום ווסטיבולרי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)