סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/03/2010 | 16:18 | מאת: לילך

אני בת 40 בריאה, בחצי שנה האחרונה חוויתי 4 התקפי סחרחורת. כשאני מטה את הראש אחורה או לצדדים תחושה של שיוט (לא כל החדר). כשאני מביטה קדימה אין בעיה. לאחר שתייה של 2 ליטר השיוט נעלם. אנני מרבה לשתות במשך היום הייתכן שמדובר בחוסר נוזלים?????? או שמא עליי לערוך בדיקות בבדיקות דם שערכתי כל הערכים היו תקינים לתשובתך אודה

19/03/2010 | 08:35 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לילך הרגשת שיוט בהטית הראש אחורה יתכן והיא ממקור של עמוד השדרה הצווארי. שכיח לאחר מכת שוט צווארית או אחרי מאמצים פיזים קשים . כמובן כדאי להבדק גם אצל רופא א.א.ג להוציא מחשבון מקור אוזני לבעיה בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)