סחרחורות, כאבי ראש וחוסר מיקוד

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

17/03/2010 | 08:52 | מאת: רוית

שלום, אני בת 30, בריאה בד"כ, עם בעיית מיקוד בעיניים (חולשה של השרירים) בה אני מטפלת בעזרת תרגילי מיקוד. (אני לא חושבת שזה קשור, אבל רק למקרה). לפני כחודשיים החלו כאבי ראש קשים, שכפי הנראה קשורים לבעיית המיקוד, שינינו תדירות התרגילים וכאבי הראש השתפרו. עם זאת, מדי פעם יש לי סחרחורות קשות (כשקראתי תיאורים נראה לי שזה ורטיגו). הייתה תקופה כזו לפני כמה חודשים, ואתמול שוב היה לי , בזמן אימון בסטודיו C, בלילה והיום בבוקר. יש לציין שהמעבר בין תנוחות שכיבה וישיבה נעשה בצורה מבוקרת ואיטית ולא פתאומית. יש לציין כי לאחרונה הפסקתי לקחת גלולות מניעת הריון לאחר 15 שנה, אל אינני בהריון. האם עלי לפנות לרופא? איזה רופא? בתודה מראש,

19/03/2010 | 08:16 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רוית בהחלט כדאי לפנות לרופא א.א.ג או נוירולוג . כדאי לעבור בדיקות כלליות ולבצע בדיקת שמיעה לפני בדיקת המומחה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)