סחרחורות ואיבוד הכרה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/03/2010 | 19:02 | מאת: גבי קמין

מיזה כשנתיים אני סובל מסחרחורות.התופעה הולכת ומעצימה לאחרונה,ואני למעשה חי בתוך הסחרחורות כל הזמן.גם בהליכה,גם בעמידה,וגם בישיבה. בחודשיים האחרונים נוספו לכך איבודי הכרה של ממש.גם בבית וגם בחוץ. אושפזתי בשיבא למשך חמישה ימים אך ללא מימצא אמיתי. אפשר עיצה בבקשה? ג.קמין

15/03/2010 | 18:47 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום גבי אודה לך על פרטים נוספים לגבי גיל, מחלות עבר,אישפוזים קודמים אם היו, טיפול תרופתי, באיזה מחלקה אושפזת, איזה מומחים בדקו אותך בברכה ד"ר בן דוד

15/03/2010 | 20:34 | מאת: גבי קמין

1.דר.אני מתנצל על התשובות "בהמשכים." 2.לאחרונה אושפזתי בתה"ש פנימית ו. 3.גילי:65 4.קודם לכן אושפזתי בתה"ש טיםוך נימרץ לב.טופלתי ע"י פרופ ח.הוד,צונטרטי ע"י דר. מ.רט, נותחתי ע"י פרופ סמולנסקי(מעקפים,לפני 14 שנה) 5.תרופות:קרדילוג 5מג,מטפורמין 850 מג,אטקאנדפלוס ,קרסטור 40 מג ואספירין

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)