תוספת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/03/2010 | 00:35 | מאת: Ariel

שלום, לפני כמה ימים הרגשתי סחרחורות בלילה. אני מתעוררת בלילה כמה פעמים מהילדות שלי, וכל פעם שהתעוררתי וקמתי מהמיטה , הרגשתי סחרחורות . זה נמשך 2 לילות. ביום שאחרי היה לי שלשול כמה פעמים. והסחרחורות עברה ל 2 לילות, והלילה זה חזר. אפילו כאשר אני רק שכבתי במיטה. מה יכולה להיות הסיבה ? אני בת 34 , ולא עשיתי כל בדיקות עדיין. זה התחיל רק ביום חמישי אחרון , אבל זה לא עובר. זה קורה רק בלילה כאשר אני נכנסת למיטה, או כאשר אני קמה מהמיטה, ולפעמים כאשר אני רק שוכבת במיטה. אני פשוט מרגישה שכל החדר זז, זה בדרך כלל לוקח 3-4 שניות, אבל פעת זה לקח כמעט 10 שניות. זה לא קורה לי במשך היום. האם זה רציני? אני לא בישראל כרגע, ואני צריכה למצוא רופא שיכול לקחת מעט ימים..איזה רופא אני צריכה?

15/03/2010 | 18:44 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אריאל לפי התיאור המצב יכול להתאים לסחרחורת התקפית שפירה תנוחתית שמקורה בנשירת קריסטלים זעירים באוזן הפנימית דבר שניתן לטיפול ע"י פיזיותרפיה קצרה. יש צורך לעבור בדיקה ווסטיבולרית קלינית ע"י רופא המומחה בתחום הסחרחורת. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)