רעשים באוזניים מזה שנתיים ושני התקפי סחרחורת לאחרו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/03/2010 | 16:43 | מאת: רמי

מזה שנתיים אני סובל מרעשים באוזניים במיוחד ברגע שמתכוון לישון . לאחרונה עברתי שני התקפי סחרחורת סיבובית בזמן הנהיגה (בשני לאחר סיבוב חד ) סחרחורת נמשכת כחצי שעה ואחרי זה יומיים שלושה של טשטוש . אציין כי באותם ימים התקפי הסחרחורת היו בשעות הערב 5-6 כשלא אכלתי מהבוקר (רק קפה וסיגריות ) . בבדיקת דם שערכתי נתגלה B12 226 + IRON 50 קלוסטרול 216 פחמימות 166 בדיקת עיניים תקינה בדיקת אוזניים- לא ניתן לאבחן בוודאות לכן מופנה לבדיקות נוירולוג- בדיקה תקינה והפניה לCT . אציין כי יש לי רקע בעייתי בצוואר . בדיקות שמיעה BERA ן ENG רק בעוד כחודש וחציוכן CT ראש האם כדאי לחכות במצב זה לעוד חודש וחצי לאבחון מקור הסחרחורת האם הסחרחורות נגרמו כתוצאה מהאוזניים או כתוצאת בחוסר בברזל ותוצאות בדיקת הדם או צוואר או קיבה!!!

17/03/2010 | 19:03 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רמי לפי הסיפור של סחרחורת ורעשים באוזנים,סביר להניח שהמקור אוזני. כמובן מדויק יותר נדע לאחר הבדיקות. מכל מקום אין מניעה לטפל בחסרים לפי בדיקות המעבדה כבר מעכשיו. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)