רעשים באוזן ימין (כאילו מישהו נושף באוזן)

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/03/2010 | 20:27 | מאת: אחד העם

שלום, אני בן 25, בריא, אך כבר 10-15 שנים סובל מבעיה מוזרה - יש מצבים שאני מרגיש רעשים, כאילו נושפים לי באוזן. זה יכול להופיע בעמידה או ישיבה - בשכיבה הכל מפסיק מיד. לעיתים אני שומע משהו כמו דפיקות לב באוזן הזו - אולי יש קשר. לאחרונה עשיתי אוטרסאונד בצוואר: הודגמה לימפאדנופטיה קלה שפירה משני הצדדים עד כ-11 מ"מ. סונוגרפים תקינים.בלוטות הרוק - גודל ומרקם תקינים. עדיין לא ביקרתי אצל רופא (אבל אבקר) ואני לא יודע מה זה אומר, אבל עצם העובדה שהלימפאדנופטיה משני הצדדים והרעשים הם רק מצד ימין מביאים אותי למסקנה שזאת כנראה לא הסיבה. אילו עוד כיוונים אני יכול לבדוק? העניין די מציק לי.. תודה!

13/03/2010 | 20:37 | מאת: אחד העם

כשאני נוטה עם הראש לצד שמאל (ואז האוזן הבעייתית כלפי מעלה) - הרעש מתגבר, וכשאני נוטה עם הראש לצד ההפוך (והאוזן הבעייתית לכיוון מטה) - הרעש כמעט ונפסק.

13/03/2010 | 20:41 | מאת: אחד העם

הרעש מופיע תמיד בבוקר, ובד"כ דועך תוך דקות, אך לפעמים ממשיך גם עד הערב, אך עדיין דועך. בשעות הלילה אף פעם אין רעשים

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)