תחושת עמימות במצח בצד שמאל ואי שיווי משקל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/03/2010 | 12:33 | מאת: מיקי

שלום לך.אני בן 35. מזה כשנה אני סובל מסחרחורות שהחלו בסיבוב חד באמצע הלילה מתוך שינה ומאז יש לי סחרחורות באות והולכות. עשיתי mri לפני כשנה ויצא תקין. שמתי לב שעם התקפת הסחרחורת ותחושת האוטם באוזן השמאלית אני מרגיש גם קצת חוסר תחושה בצד השמאלי של המצח ולפעמים גם עפעופים בעין. האם זה טבעי כתופעת לוואי לסחרחורת?. אציין כי אני ממתין עדיין לבדיקת eng. תודה.

11/03/2010 | 20:25 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מיקי זה שMRI תקין מאד מרגיע. האם יש מיגרנות ברקע? האם יש סיפור של חבלת ראש צוואר בעבר? האם יש בעיה עם עמ"ש צווארי? אשמח שתכתוב לי תוצאות הENG בברכה ד"ר בן דוד

11/03/2010 | 22:27 | מאת: מיקי

ובכל זאת כשיש התקפת סחרחורת גם העפעופ בעין ותחושת העמימות במצח השמאלי גוברת. יתכן שזה כאב או תחושה שמקרינה עמימות מהאוזן למצח והעין.

11/03/2010 | 22:31 | מאת: מיקי

אם כי לא נבדק בצילום. מה שכן נכון שהכל התחיל כחצי שנה אחרי שהתחלתי לעבוד מול מחשב בתנוחה לא נכונה ובמאמץ ריכוז מול המסך. האם זה קשור?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)