מחלת מנייר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/03/2010 | 18:25 | מאת: נטלי

אובחנתי כחולה במחלת המנייר לפני 3 שנים . ההתקפים מאוד קשים עם סחרור והקאות שנמשכים ימים שלמים עד לאיבוד שווי משקל ונפילות אני לא מסוגלת לתפקד איבדתי טעם בחיים. אני בת 42 וכמעט לא יוצאת מהבית. אני מתחננת לעזרה אנא אולי יש פתרון לפחות להקל על התסמינים. שמעתי על זריקות לתוך האוזן. מה דעתכם?

11/03/2010 | 20:45 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נטלי אכן במצב כפי שאת מתארת זריקות גרמיצין תוך אוזניות עשויות לעזור.כמובן חשוב לנסות קודם טיפול שמרני ע"י משתנים , דיטה דלת מלח ואגיסרק ובמיוחד ללמוד טכניקות להרפיה והורדת מתח . פעילות גופנית סדירה מאד חשובה. בברכה ד"ר בן דוד

01/04/2010 | 17:14 | מאת: דינו יהודה

שלום רב אני בגיל 68 זה שנה וחצי סובל מהתקפי גיהוקים כאבי בטן ברום הבטן וכן גם כאבי חזהעם נטיה לצד ימין ההתקפים קוראים פעם בשבוע לפעמים פעמים וזה בעיקר אחר הצהרים וזה חוזר הרבה פעמים הולך למרפאה בדיקות אקג תקינות הרבה בירורים נעשו מיפוי הלב אקו לב בדיקת הקיבה בהרדמה הכל תקין מבקש עזרה יש לצין שיש התקף אני מרגיש רע מאוד וחייב לשכב איזה שעתים ואז אני מרגיש טוב תודה רבה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)