בעיה בשמיעה ורעשים באזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/03/2010 | 10:34 | מאת: איילה מנחם

שלום לך, ביום ה' לפנות בוקר הרגשתי בלחץ באוזניים..למחרת במשך כל היום כמעט ולא יכולתי לסבול רעש ובקושי שמעתי באוזן ימין. יום שבת היה קצת יותר טוב אבל עדיין הציק יום א ניגשתי לרופא א.א.ג. והוא הפנה אותי ישירות לבדיקת שמיעה.. הבדיקה לא יצאה טוב. חזרתי לרופא והוא היפנה אותי מיידית לבית החולים לטיפול בסטרואידים... מאז יום א אני בבית החולים מטופלת 3 פעמים ביום + מקבלת כדור זובירקס 5 פעמים ביום. יום לאחר הטיפול עשו לי בדיקת שמיעה חוזרת והיה שיפור קל... גם אני מרגישה בשיפור קל בשמיעה על אף שהצפוף עדיין קיים. בלילה אני לא מתעוררת בעקבות הרעש. אבקש לקבל חוות דעתך ממה יכול להיגרם אובדן השמיע והצפצופים? האם מצב נפשי רעוע עוזר בעניין?? אני בהליכי גרושים מכוערים והמצב הנפשי בכי רע.. האם טיפול בסטרואידים יכול לעזור??? מה הלאה?? הרופים מסרו לי שבדיקות הדם שלי יצאו תקינות.. ומחר בע"ה יעשו שוב בדיקת שמיעה. אשמח למענך המהיר.. אני אובדת עצות תודה רבה

11/03/2010 | 20:03 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום איילה האבחנה ליקוי שמיעה פתאומי. בד"כ המקור וירלי. המצב הנפשי הירוד יתכן והיה רק גורם מסייע. מכל מקום את מקבלת לדעתי הטיפול הנכון. בברכה ד"ר בן דוד

11/03/2010 | 20:20 | מאת: איילה מנחם

ראשית אני מודה לך על התגובה המהירה והחיובית מה!! מנסיונך בעניין האם טיפול של 8 ימים עוזר בודאות?? האם הרעשים יעברו??? נכון להיום לאחר 5 ימים של טיפול הרעש אמנם פחת ואני מרגישה שהשמיעה קצת חזרה... אני בלחץ!! הבמידה ולא חוזרת השמיעה לאחר הטיפול מה השלב הבא??? תודה וסליחה עם אני קצת קרציה והיפוכונדרית.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)