סחרחורת בלילה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/03/2010 | 22:12 | מאת: Ariel

שלום, לפני כמה ימים הרגשתי סחרחורות בלילה. אני מתעוררת בלילה כמה פעמים מהילדות שלי, וכל פעם שהתעוררתי וקמתי מהמיטה , הרגשתי סחרחורות . זה נמשך 2 לילות. ביום שאחרי היה לי שלשול כמה פעמים. והסחרחורות עברה ל 2 לילות, והלילה זה חזר. אפילו כאשר אני שכבתי במיטה. מה יכולה להיות הסיבה ? במשך היום אין לי את זה

09/03/2010 | 10:24 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אריאל יתכן שתוך סיבוב במיטה חלה תופעת BPPV שנגרמת מנשירת קריסטלים זעירים בוזן הפנימית. כדי שאוכל לענות בצורה מדיקת יותר אני זקוק לפרטים נוספים כגון גיל , אופי הסחרחורת ,מחלות אחרות איזה בדיקות ביצעת. וכו' בברכה ד"ר בן דוד

09/03/2010 | 22:21 | מאת: Ariel

שלום תודה על תשובה שלך. אני בת 34 , ולא עשיתי כל בדיקות עדיין. זה התחיל רק ביום חמישי אחרון , אבל זה לא עובר. זה קורה רק בלילה כאשר אני נכנסת למיטה, או כאשר אני קמה מהמיטה, ולפעמים כאשר אני רק שוכבת במיטה. אני פשוט מרגישה שכל החדר זז, זה בדרך כלל לוקח 3-4 שניות, אבל פעת זה לקח כמעט 10 שניות. זה לא קורה לי במשך היום. האם זה רציני? אני לא בישראל כרגע, ואני צריכה למצוא רופא שיכול לקחת מעט ימים..איזה רופא אני צריכה?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)