סחרחורות שווי משקל מספר רב של שנים -בהתקפים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/03/2010 | 17:09 | מאת: נעמי

שלום , אני בת 33 עוד מעט וכמעט מ 10 שנים סובלת מסחרחורת - זה שילוב של מספ ר דברים מדי פעם תוקף אותי התקף ורטיגו חזק , היה לי סחרחורת בשכיבה במיטה וזה כמעט ואין לאחר פיזוטרפיה שעשיתי . ודבר נוסף זה חוסר שיווי משקל בעיקר בהליכה היתה תקופה שהייתי מרגישה שאני נמשכת שמאלה ומוצאת את עצמי נדבקת לעצמים או קיר או מכונית . עשיתי פיזוטרפיה ליצוב המשקל וזה עזר במקצת . בתקופה האחרונה הדברים חזרו ואני לוקחת כדורי אגסטרק שזה קצת עוזר . הבעיה היא בעיקר היא שווי המשקל אני מרגישה שאני לא יכולה לעמוד ואני מוצאת את עצמי נוטה שמאלה , בעיקר אני לא יכולה לעמוד אם יש לפניי משהו ואני חייבת להישען עליו ומרגישה שאני ממש נופלת . אני חייבת לציין שבמהלך השניים עשיתי את כל הבדיקות האפשריות -ENG , ברה, ולא מזמן עשיתי MRI והכל יצא תקין . המצב כרגע שאני ממש לא יכולה לעמוד ואפילו לשבת אני מרגישה כאילו אני הולכת ליפול מהכיסא . הגוף שלא לא רגוע ואני מרגישה שאני חייבת לעמוד ולצעוד או להסתובב בכיסא אם אני יושבת על כסא מסתובב כי אז אני מרגישה כאילו אני מרחפת .קשה לי קצת לההסביר . הייתי לא מזמן שוב אצל רופא משפחה והיא שלחה אותי לרופא אף אוזן גרון מחדש השאלה האם יש משהו עוד לבדוק האם יש פתרון? כי ממש קשה לי לחיות בצורה כזאת - בעיקר אמא לשני בנות קטנות מה עושים ? תודה

08/03/2010 | 17:22 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נעמי שני ברורים נוספים מומלצים:האחד- בדיקת יציבה ממוחשבת מצוי בחלק מהמרכזים הרפואים -לפי בדיקה זו לעיתים ניתן למקד טוב יותר את הטיפול ביציבות שהיום ניתן לבצעו בשיטת משחקי מחשב . דבר נוסף זה בדיקות דם כולל ויטמין B12 וכן בדיקת תפקודי בלוטת התריס ובדיקות קרישיות יתר. עם בדיקת התוצאות אשמח לענות לשאלותייך בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)