חוסר שיווי משקל לצד ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/03/2010 | 20:25 | מאת: רותם

שלום ד"ר לפני כחודש התחלתי לסבול מסחרחורות שלאחר כשבוע התחלפו בחוסר יציבות כשאני מרגיש משיכה לצד ימין. יש לציין שהסחרחורות התחליו לאחר שסבלתי ממחלה ויראלית שכללה צרידות ככל הנראה דלקת במיתרי הקול. הייתי אצל רופא א.א.ג גרון שקבע בנחרצות שמדובר דלקת ויראלית באוזן בפנימית ושזה יעבור תוך שבוע שבועיים. חסרתי אליו לאחר שבועיים כשאין שיפור ממשי בהרגשה והוא חזר על האבחנה ואמר לחכות עוד שבוע שבועיים אבל במקביל שלח אותי גם לבדיקת שמיעה שאני אמור לבצע ביום שני הקרוב. יש לציין כי סבלתי מדבר דומה רק חריף הרבה יותר לפני שנתיים ואכן לאחר מספר שבועות התופעה חלפה וחזרתי לשגרה. אוסיף ואצין שאני בוסל מצפצופים באוזניים במשך כמה שנים. האם לדעת האבחנה של וירוס באוזן הפנימית נכונה? ואם כן מדוע עבר כבר חודש ואיני מחלים למרות שאני מקפיד מאוד על מנוחה ללא כל מאמץ פיזי ועל שתייה מרובה לפי הנחיית הרופא? האם יש סיבה לדאגה? ייתכן כי הבעיה חמורה יותר? תודה ושבת שלום רותם

08/03/2010 | 16:33 | מאת: רותם

עברתי היום בדיקת שמיעה שנמצאה תקינה לחלוטין ותשובות לבדיקות דם יתקבלו ביום יומיים הקרובים

08/03/2010 | 19:50 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רותם כדי לאבחן סחרחורת על רקע מחלה וירלית של העצב הווסטיבולרי יש לבצע בדיקת שמיעה וENG אשמח לראות תוצאות שתי בדיקות אלה בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)