האם יש או אין טיפול לטנטון?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/03/2010 | 09:38 | מאת: נועה

1. אני סובלת כשנתיים מטנטון שמלווה גם בירידה בשמיעה (של צלילים גבוהים בלבד). האם יש או אין טיפול וריפוי לטנטון ולירידה בשמיעה? 2. לפני שנים אחדות סבלתי מהתקף ורטיגו קשה שטופל בהצלחה בפיזיותרפיה וסטיבולרית, יתכן והיה זה בעקבות וירוס כלשהו, כי זה קרה לאחר הצטננות עם שיעול, האם יתכן שנשארה פגיעה במרכז שיווי המשקל? 3. כמו כן יש לי רוחק ראיה שהולך וגדל עם השנים, ואני גם סובלת ממחלת ים, האם יש לזה טיפול וריפוי? האם צפיה ממושכת במחשב עשויה לגרום להתקף ורטיגו? תודה

02/03/2010 | 09:41 | מאת: למניעת בלבול

צ

04/03/2010 | 23:13 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נועה בניגוד למערכת הווסטיבולרית אשר משתקמת היטב מערכת השמע בפגיעות האוזן הפנימית קשה יותר לטיפול דפיניטיבי. יחד עם זאת קימים טיפולים אשר מפחיתים משמעותית את מטרד הטינטון ומשפרים את תהליך ההסתגלות.מכשיר שמיעה עשוי לשפר השמיעה ולהפחית הינטון. נדיר מאד שהסתכלות במחשב יגרם לסחרחורת. בברכה ד"ר בן דוד

07/03/2010 | 05:33 | מאת: נועה

*

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)