טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

03/03/2010 | 15:56 | מאת: אורלי

לפני כחודשיים התחיל הטינטון בעיקבות זאת שהייתי אצל רופאה א.א.ג שהכניסה צינורות לאוזניים באוזן אחת, האוזן התקינה, שמה מים או אויר, אמרה שרוצה לבדוק משהו. ובאוזן השניה הכניסה גם צינור אחר כך שאבה את השעווה. מאז אני סובלת מאד מטינטון. עשיתי בדיקת שמיעה ובדיקת bera שיצאו תקינות. מאז הביקור הזה אצל הרופאה אני סובלת מאד מטינטון. מה אפשר לעשות? בדיקות נוספות? טיפול? יש סיכוי שזה יעבור לבד במשך הזמן?

04/03/2010 | 23:46 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אורלי קשה לקשור הטינטון עם ניקוי הדונג.כדאי לבצע בדיקות נוספות כמו CT ברזולוציה גבוהה של האוזניים וכן בדיקות דם רלוונטיות כולל ויטמין B12 ותפקודי בלות התריס. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)