סחרחורת פתאומית חזקה וממושכת מלווה בהקאות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/03/2010 | 11:21 | מאת: a

שלום ד"ר, אני בת 29 בריאה בדרך כלל, אתמול בלילה הותקפתי בסחרחורת חזקה המלווה בהקאות. למשך שעה קיבלתי סחרחורות שנמשכו בכל פעם כמה שניות ואחרי כל סחרחורת הייתי מקיאה, מרגישה קצת טוב ואז הסחרחורת חוזרת עוד פעם ושוב אני מקיאה. את הסחרחורת הרגשתי גם בשכיבה כך שכל הזמן הרגשתי שאני בטוח נופלת. עכשיו אני מרגישה טוב ללא סחרחורת וללא הקאות. הייתי אצל רופא א.א.ג והוא נתן לי לעשות גם בדיקת שמיעה וגם בדיקה לעצבים כי ייתכן שוירוס תקף את העצב האחראי על שיווי המשקל. אני קצת מודאגת כי המצב הזה הפחיד אותי ואני חוששת שאולי יחזור שוב.

04/03/2010 | 23:19 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אכן מומלץ לבצע הבדיקות שציינת.לאחר הבדיקות יהיה קל יותר לענות לגבי סכוי לחזרת הסחרחורת בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)