סחרחורות וציפצופים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/03/2010 | 13:00 | מאת: א

שלום רב לפני כחודשיים ההייתי מעורב בתאונת שרשרת ונפגעתי בצוואר(ההבחנה היתה צליפת שוט, לא נעשה שום צילום,אמ אר איי, סיטי) מאז אני סובל מכאבי ראש, ציפצוף באוזניים וסחרחורות בעיקר כאשר אני מפנה את הראש ימינה יותר ממספר שניות, רצוי לציין שעדיין ישנם כאבי צוואר. הייתי אצל אורטופד שאפנה אותי לנוירולוג והוא נתן לי תרופה להקלה בתופעת ורטיגו, הדבר אינו עוזר כלל, כל הפניה של הראש ימינה מסחררת אותי ממש. בנוסף הופנתי על ידו לרופא לאף אוזן גרון, שטען שאין ביכולתו לעזור וכנראה הבעיה היא נוירולוגית, עיצבית. אני ממש לא מתפקד, רציתי לדעת האם עליי לדרוש בדיקת סיטי/אם אר איי/בדיקה חשמלית כלשהי כי הכאב הצווארי והסחרחורת קורלטיבים לתנועה ולא אקראיים.תודה מראש.

04/03/2010 | 23:25 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יש לדעתי לבצע לפחות צילום עמ"ש צווארי ובדיקת שמיעה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)