טיפול בטינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

01/03/2010 | 19:45 | מאת: נועה

שלום ד"ר יעקב בן דוד לפני כחודש וחצי צללתי בים ומאז יש לי טינטון באוזן ימין , הלכתי לכל מיני מומחים ולא נמצא דבר , בהתחלה חשדו כי היתה דלקת באוזן ונתנו לי אנטיבאוטיקה אך זה כמובן לא עזר. ברצוני לדעת אם יש טיפול לטינטון?, האם יש אפשרות להבדק אצלך? מותר לי לצלול האם זה לא יחמיר את המצב? תודה מראש!

04/03/2010 | 00:06 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נועה מומלץ בשלב זה להמנע מצלילה כדא להמשיך ברור כולל CT אוזניים לשלול נזק לאוזן הפנימית הקשור לצלילה . יש סיכוי טוב שהטינטון יחלוף עצמונית בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)