מה הסיבה לחוסר היציבות בגופי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/02/2010 | 11:14 | מאת: איתן

שלום פרופ' יקר, אני בן 40, משקל גוף תקין, לא מעשן, לא שותה, חיים קצת לחוצים (איש הייטק וסטודנט). מזה חודש וחצי סובל מחולשה, תשישות ועייפות ובעיקר - חוסר יכולת לעמוד חזק על שתי רגליי מבלי למעוד אחורה או קדימה וכן חוסר יציבות וש.מ גם הליכה עם תחושת סחרחורת קלה. הסימפטומים מללוים אותי 24 שעות ביממה, להוציא בשינה או בישיבה שם אינם מורגשים. ממה שקראתי, ברפואה זה מוגדר כתחושת ציפה, כאילו אני עומד על רפסודה. חודש לפני תחילת תחושות אלה, היו לי כאבי ראש וכאבים בארובות העיניים ששללו תהליך תופס מקום או משהו מסוכן אחר בבדיקת MRI מוח שעשיתי. בדיקות דם תקינות לחלוטין (באמצע גבול הנורמה) לנוציא בדיקת B12 וחומצה פולית, שבגינן לוקח תוספי מזון וזריקות לשריר שנכון לרגע זה - ללא הטבה. בדיקת שמיעה - מצאה ירידה בשמיעה יחד עם טינטון באוזן שמאל בלבד, ממנו אני סובל מגיל 10. בדיקות א.א.ג שללו סינוסיטיס, בדיקה נירולוגית תקינה לחלוטין, בדיקת רופא עיניים תקינה לחלוטין. צריך השבוע לעשות בדיקת ENG + ב. קלורית באסף הרופא. מאוד מודאג כי מאוד סובל מהסימפטומים של חוסר היציבות בעמידה והליכה, שמעסיקים את מוחי כל היום ועד כה - ללא אבחנה של מקור הבעיה. חוץ מלנסות להרגיע אותי ולהגיד לי שמקור נפשי, מה אפשר עוד לעשות לדעתך להמשך הבירור???????? האם ייתכן שזה וירוס ששוכן בגופי כבר חודשיים? אולי קנדידה?? משהו חמור יותר? האם לנסות STUNARONE או שזה טוב רק לסחרחורת מסוג ורטיגו ולא לחוסר יציבות כמו שיש לי????? אני מניח שיש לך נסיון רב במחלות פנימיות ואולי נתקלת בבעיה דומה לשלי בעבר ותוכלי לסייע לי בהמשך הבירור שעד כה העלה חרס. תודה ושבוע טוב, איתן

04/03/2010 | 00:01 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב B12 נמוך עלול לגרום לתןפעות כשלך לכן יש לעשות מאמץ להעלות רמתו לנורמה. הייתי ממליץ על ביצוע תרגולי יציבה כולל שיטות הרפיה ומשוב ביולוגי בשיטת VISUAL REALITY בברכה ד"ר בן דוד ,

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)