סחרחורת עם תחושה שהראש נמשך אחורה בעוצמה רבה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/02/2010 | 13:36 | מאת: דנה

בעבר סבלתי מוורטיגו ולמדתי לבד איך להתמודד ע"י הנעת הראש לצדדים. הלילה התעוררתי בתחושה של סחרחורת שמעולם לא חוויתי, שבה הראש נמשך אחורה בעוצמה רבה וכאילו מסתחרר אחורה (ולא לצד כמו שהכרתי). הסחרחורת נשכה שניות אחדתות ומייד נפסקה, אבל עם כל תזוזה פרצה שוב, והדופק היה מהיר מאד. לקחתי כדור הומאופטי (וורטיגוהייל) ואחרי כמה שעות של שינה קמתי יחסית יציבה עם כי עדיין מעט מסוחררת. חייבת לציין שבשלושה שבועות האחרונים אני מאד מצוננת - אולי יש קשר? אין בעיה מורגשת באוזניים האם כדאי לפנות לרופא דחוף?

26/02/2010 | 22:20 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דנה אכן כדאי לפנות לרופא כשיש סחרחורת.חוץ מחשיבות האיבחון המהיר בחלק מהמצבים ע"י פיזיותרפיה חד פעמית ניתן להתגבר על התקפי הסחרחורת , יתכן שהדבר היה אפשרי גם במצבך. בברכה ד"ר בן דוד

28/02/2010 | 10:15 | מאת: דנה

מכיווו שהמצב החמיר, קיבלתי אגיסרק שלדעתי החמיר אפילו יותר, אשמח. לפנות למומחה באזור המרכז באופן. פרטי ואין לי. מושג למי, אשמח להמלצה תודה

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)