ציפצוף חלש טינטו באוזן ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/02/2010 | 09:58 | מאת: ירנין

ד"ר יעקב בוקר טוב לפני שנה סבלתי מטינטו באוזן שמאל רעש ( כמו מדחף של מסוק ) שהתחיל ללא סיבה ולאחר בדיקות רבות ברה ושמיעה הכל תקין הטינטו עב ר לאחר כחודש וחצי . לפני כעשרה ימים התחיל לי ציפצוף כמו שריקה באוזן ימין ללא כל סיבה ציפצוף חלש וקבוע ביצעתי בדיקות שמיעה השבוע והיא תקינה לחלוטין . אתמטול החלו לי כאבים בתוך האוזן . שאלתי היא האם רק במקר שיש ירידה בשמיעה צריך לשלב בטיפול סטרואידים , האם הצפצוף קשור לעונות השנה בשנה שעברה גם בחודש פבואר היה לי את הטינטון באוזן שמאל הרופאה חושבת שאני סובל ממחלת " מנייר " האם לא כדאי למהר ולקבל סטרואידים הבנתי שלאחר 10 ימים זה כבר מאוחר מדי .

24/02/2010 | 20:33 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ירנין יש חילוקי דעות באשר לטיפול בסטרואידים כשיש טינטון ללא ליקוי שמיעה.טיטון עם כאב באוזן ללא לקוי שמיעה יכול לנבוע מפתולוגיה במפרק הלסת.לכן יש לברר זאת ולהבדק אצל רופא פה ולסת.אם זו הבעיה טיפול במפרק עשוי להקל על הטינטון בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)