חשיפה לרעש מזיק של צופר בכלי שיט, מעל 140 דציבל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/02/2010 | 16:36 | מאת: בן ישי מאיר

1. האם רעש כיווני בעוצמה זו יכולה לגרום לחירשות 2. אוזן ימין נפגעה קל ואוזן שמאל חירשות 3. אוזן ימין מוגנת ואוזן שמאל חשופה לצורך האזנה 4, מאז החשיפה לרעש הצופרים יש לי סחרחורת כשאני מביט על גופים מסתובבים 5. כיצד ההשפעה על איבר זוגי, מחשיפה זו אשמח לקבל את תגובתו של ד"ר יעקב בן דוד תודה

24/02/2010 | 20:39 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום מר בן ישי כדי שאוכל לענות לשאלותיך חשובים לי פרטים נוספים.כגון המרחק של האוזן מהצופרים,צורת ליקוי השמיעה, גילך,משך החשיפה לרעש. תשובות מסוג זה לא כל כך מתאימות לפורום ללא בדיקה מעמיקה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)