עזרה בחוות דעת לגביי טינטון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/02/2010 | 23:44 | מאת: עופר

שלום אני בן 50 וסובל כחודש וחצי מרעשים באוזניים שהתחילו לאחר התקררות שהתחיל ממש לאחר שקינחתי את האף חזק מאז הופיעו רעשים באוזן שמאלי .התברר לי שנכנסו נוזלים לאוזן שמאלי ולאחר קבלת תרופות הנוזלים יתייבשו אך עדיין הרעשים נשארו. ולאחר ביקור חוזר אצל רופא א.א.ג קיבלתי לעשות בדיקות שמיעה וברה והתוצאות היו תקינות . ונאמר לי כי אצטרך לחיות עם הרעשים . אשמח לדעת מה לעשות בעניין זה ? תודה

23/02/2010 | 00:13 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עופר מאד לא נכון לחזות כבר לאחר חודש וחצי של טינטון שהטינטון ישאר לתמיד. בהחלט הטינטון עשוי לחלוף עצמונית.יש להמנע במיוחד מחשיפה לרעש חזק כדי לא להקטין הסיכוי להעלמותו. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)