טינטון ותסמונת מפרק הלסת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/08/2016 | 20:58 | מאת: דוד

לפני כחצי שנה התחלתי לשמוע קליקים באוזניים וחוויתי תחושת סחרחורת בעמידה אם עוצם עיינים או כאשר מתקלח ממש הציק לי הלכתי לטיפול בכירופרטיקה שטיפל בי והשתפר המצב כרגע אחרי תקופה של לחץ חזר לי הקליקים כאבי הראש והסחרחורת איך אני יכול לטפל בזה אחת ולתמיד? אני בן 18 ספורטאי

28/08/2016 | 21:03 | מאת: דוד

חשוב לציין שהרופא הבחין שזה בגלל נקישת לסת בלילה מלחץ כמובן שהיום אני כבר לא נוקש לסת בלילה זה טינטון דו צדדי

03/09/2016 | 20:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום דוד המתח גורם ללפגיעה במפרק הלסת . הטנטון מוחמר עקב המתח וגורם למעגל קסמים שלילי. חשוב טיפול קוגניטיבי עם שליטה במתח ובתשומת הלב דבר שיכול להקל על שתי הבעיות - מפרק הלסת , הטנטון וגם על שיפור איכות החיים בכלל. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)