תו

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/03/2014 | 10:54 | מאת: שרון

שלום רב, אני פונה אליך בתקווה להכוונה למי עלי לפנות על מנת לקבל טיפול. בתקופה האחרונה (כחודשיים בערך) מדי כמה ימים אני חוות תופעה של סחרחורת עוצמתית. המצב הוא מעין תחושה סיבובית, ממש כמו להיות בתוך קרוסלה, לאחר כ10-15 שנ' בערך הסיבובים מאטים והתופעה חולפת. אין לכך הכנה מוקדמת, זה מופיע בצורה פתאומית. קרה לי בנהיגה( מזלי שהייתי באיזור ללא מכוניות) וגם בעת ריצה פתאום נתקפתי סחרחורת ומצאתי את עצמי על הכביש. מאז אני פשוט בחרדה בכל נסיעה ברכב. נגשתי בעבר לרופא משפחה בקשר לתופעה עשינו בדיקות בי 12 והכל היה תקין, אך מאז התופעה החמירה וקורת לעיתים קרובות יותר. אודה לך מאוד תכוון אותי למי לפנות על מנת לקבל עזרה\טיפול? האם יש לתופעה הזו שם? הרופא משפחה טען שזה כנראה ורטיגו.

31/03/2014 | 19:44 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שרון התקפי סחרחורת ספונטנים עשויים לנבוע נסיבות רבות. אין לי כל מידע על מצב הבריאותי הכללי , גיל , מערכת השמע וכו'. ההמלצה היחידה - להבדק אצל מומחה סחרחורת אא"ג או נוירולוג אשר יקבל מלא ההערכה הקלינית ולפיה יוכל לשקול גם טיפול. בברכה ד"ר בן דוד

01/04/2014 | 11:01 | מאת: שרון

תודה רבה עבור התגובה, בקרתי הבוקר אצל רופא אף אוזן גרון, הופניתי לבדיקת ENG, בדיקת שמיעה ונוירולוג, מקווה שיימצא פתרון ותשובה לתופעה. המשך יום טוב:)

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)