טינטוס

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

20/03/2014 | 22:40 | מאת: לירן

שלום ד"ר פנייתי אליך בעבר על צפצופים באוזן ברוך השם הצפצוף כמעט ולא מורגש במשך כל היום רק בלילה צפצוף שהוא לא קבוע וקטן ,הוא היה חזק ונחלש עם הזמן עקב חשיפה לרעש ,מה שכן יש גירוד לפעמיים באוזניים וישנם ימים כאשר אני מנקה את האוזניים יוצאת שעווה אדומה שדומה לצבע של דם יבש כזה זה מצריך טיפול ? ותודה ענקית על הכוונה שלך בעבר :)

23/03/2014 | 13:23 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לירן כדאי להסיר שעווה . אין מנוס מלהבדק אצל רופא אא"ג אשר גם ינקה את האוזניים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)