תופעות לואי

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/03/2014 | 14:02 | מאת: לי

שלום . סבלתי מסחרחורות כ-ארבע חודשים הרופא אף אוזן גרון רשם לי בטיסטין שלא עזר לי , עברתי את כל הבדיקות האפשרויות והכל יצא תקין . רופא המשפחה שלי רשם לי דיזותיזיד חצי כדור יום כן יום לא,ןלמרבה הפלא הכל עבר.. שאלתי היא :האם אפשר לקחת כשיש סחרחורת חוזרת את הכדור המשתן? כי לפעמים אני מרגישה סחרחורת קלה,האם יש לכדור הזה תופעת ? אני ממש מרגישה שהוא עוזר לי. אגב אני מקבלת נורמיטן חצי כדור בערב הפסקי לקחת אותו כי גם הכדור המשתן מוריד לחץ דם..אשמח לתשובה מקיפה ...

18/03/2014 | 10:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לי האם הרופא שנתן לך הדיזותיאזיד חשד במחלת מנייר? בד"כ משתן חלש זה עוזר במחלת מנייר בה יש יתר לחץ של נוזל באוזן הפנימית והתרופה מפחיתה לחץ זה. כדי שאתן תשובה ממוקדת יותר יש צורך ביותר פרטים על התלונות שלך כולל קשר עם מערכת השמע . בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)