שעוה באזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

10/03/2014 | 17:40 | מאת: לירון

תודה על התשובה. בהמשך לשאלתי. בצעתי בדיקת שמיעה שיצאה תקינה למעט ליקוי קל בתדר 8 KHZ. בבדיקת ההולכה התוצאה הייתה לא תקינה. שעווה לא הייתה באוזן מכיון שבצעתי את הבדיקה לאחר שאיבת השעווה. מה המשמעות, במידה וישנה בעיה בהולכה? בתודה מראש.

13/03/2014 | 13:23 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לירון אם יש בעיה הולכתית בשמיעה ואין שעווה, יש לחפס סיבות אחרות ללקוי ההולכתי שהוא בד"כ ממקור אוזן תיכונה.כגון הצטברות נוזלים, הפרעה בתפקוד עצמימי השמע ועוד. יש לבדוק האוזן תחת מקרוסקופ. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)