סחרחורת שבא והולך

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

09/03/2014 | 13:35 | מאת: אסתר שטיינפלד

שלום רב, אחותי, בת 54, סובלת מסחרורת שבא והולך. זה כבר נימשך די הרבה זמן. שאלה - למה זה יכול להיות קשור - לב, עיניים, עוזניים, ראש?? היא עשתה EKO LEV ללא מאמץ וזה היה תקין. אשמח לקבל תגובתכם. תודה ובברכה, אסתי שטיינפלד

10/03/2014 | 00:09 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

כדי לענות לשאלה זו יש צורך בהרבה יותר מידע. איזה ברור נוסף עברה? מהמצבה הבריאותי הכללי? האם נוטלת תרופות ואיזה? איך השמיעה? מתי סחרחורות מופיעות? בשנוי תנוחה? ספונטנית? בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)