צפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

08/03/2014 | 19:38 | מאת: ר

שלום, לפני שלושה חודשים חליתי בצינון אשר הוביל לדלקת ריאות, כחלק מהמחלה החלו לי צפצופים באוזניים שנאמר לי שזה עקב נוזלים באוזן. כשהחל הצינון טסתי לחו"ל כאשר בזמן השהייה שם אוזניי היו סתומות ומצלצלות. במטיסה עצמה סבלתי מסתימות חזקות במיוחד וגירודים כאשר גידרתי מאוד חזק באוזניים. עם חזרתי לארץ ביקרתי אצל אא"ג והסברתי לו את המצב הוא שלח אותי לטיפול של ריכוך שעוות האוזניים ולאחר הריכוך חזרתי אליו לניקוי, לטענתו הצפצופים היו אמורים לעבור לי. לאחר מספר שבועות שהם לא עברו חזרתי אליו והוא אמר שהוא רואה כי העור התוף שלי משוך אחורה ושאני צריכה לפמפם חזק. היום לאחר למעלה מחודש מאותו ביקור איני חשה בשיפור. אני חוששת שהגירודים החזקים שלי במהלך הטיסה פגעו בשמיעתי. אשמח להכוונה. קצת מיואשת. הצפצופים האלו מאוד מציקים. תודה.

09/03/2014 | 23:31 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך יש מקום לבדיקת שמיעה וטימפנומטריה לקבלת מידע מדויק על השינוי שחל באוזניים. ולפי התוצאות ניתן לטפל ולשפר את המצב. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)