המשך

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/03/2014 | 11:40 | מאת: אבי

שכחתי לציין שהיינו בטיפול שיניים ושמה הוא קיבל הרדמה מקומית לשם עקירת שן,העקירה הייתה מהירה ,באותו לילה היתה לו סחרחורת קשה למשך פחות מדקה. האם יש קשר בין עקירת השן והסחרחורות? הרופא שיניים המליץ לי על סד לילה כי נראה מהצילום פנורמי שלו שהסחוס בצד שמאל בין הלסתות שחוק לגמרי ,האם יש קשר ללחץ על האוזן החלשה? עוד דבר שברצוני לציין שיש לו בעייה בצוואר מה שנקרא קטע צווארי קיפוזיטי ( צוואר בצורה הפוכה לאות C ) האם הסחרחורות או החולשה שמדברים עליה יכולה להיגרם מהצוואר???

09/03/2014 | 23:29 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אבי קשה לי להאמין שטיפול השיניים גרם לחולשה הווסטיבולרית, אם כי הרדמה מקומית עם תוספת אדרנלין עשויה לגרום התכווצות כלי דם ותופעות כפי שציינת אבל זה ברב המקרים זמני והפיך בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)