טינטון באוזן שמאל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

06/03/2014 | 03:18 | מאת: עמי

שלום רב דוקטור יעקב . לפניי כבערך כשנתיים הייתי במועדון לילה, וכשחזרתי הביתה שעתיים לאחר מכן התחלתי להרגיש כאב עז באוזן שמאל, נסעתי למיון בבית החולים, והרופא שאב לי מהאוזן נוזלים, וטיפה קטנה של דם ואמר לי שייתכן אולי שנפגע לי התופית של האוזן. אני רוצה לציין דבר אחד חשוב לי בכל מקרה, בזמן שהוא ניקה הרגשתי שהוא שאב כמו לי חלק קרום מהאוזן ..קשה לי להסביר את זה,כאילו הוא נכנס עם המכשיר עמוק מדיי. העניין הוא כזה, מאותו רגע שהוא עשה לי את הניקוי התחלתי לשמוע בצורה מעוותת באוזן שמאל, ולאחר שבוע שבועיים בערך חזרתי לשמוע כרגיל. אבל , התחלתי להשים לב שיש לי ציפצוף באוזן והוא לא פוסק עד היום,ואפילו טיפה התחזק לי כיום נראה לי. דבר נוסף,אני מרגיש שאני שומע יותר חזק באוזן שמאל מאז, כאילו יותר חד כזה, ואני עכשיו רגיש לווליום (עוצמת קול) . אני רוצה לציין,אני בן 28, ללא בעיות אוזן בעבר ( מלפני התופעה הזו),ואין אצלי במשפחה איזה תורשתיות בנושא אוזניים. הפעם האחרונה שהיה לי בדיקת אוזניים כשהייתי בזמן הצבא . באוזן ימין השמיעה היית 100% ובאוזן שמאל כמעט 100% לא שמעתי את התדר הנמוך ביותר באוזן שמאל. אבל באשר לשאר הבדיקה שמעתי הכל. אני בזמן הקרוב אלך לבדיקת שמיעה על כל מקרה, למרות שאני גם ככה סקפטי כי הם לא יוכלו לעזור לי על כל מקרה. דבר נוסף שרציתי לציין לא מזמן התעלפתי וזה קרה יומיים אחריי שהרגשתי שהטינטון טיפה התחזק, אני לא יודע אם יש קשר. אבל עברתי בדיקות לב והכל תקין. אני מחכה לבדיקות דם לראות אם הכל תקין . השאלה שלי אם על פי הסיפור שלי תוכל לתת חוות דעת מקצועית או הבחנה או מתן טיפול או כל דבר שיוכל באמת לעזור לי ? אני אודה לך מאוד דוקטור.

09/03/2014 | 23:04 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עמי לצערי אני לא נותן חוות דעת במקרים כאלה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)