טיניטוס

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/03/2014 | 06:01 | מאת: אתי

להמשך כתיבתי בפורום הקודם יש לציין שבהתחלת הרעשים אני איבדתי שווי משקל והיה לי חרדה כאילו רציתי להקיא וקיבלתי תרופות ועד היום אני ברעש יום יומי כל רגע ובכל שנייה תקוותי היא לא ליפול ולהמשיך הלאה האם הטיפול שארצה לעשות ללכת למכון גל שהוא מכון המטפל בטיניטוס יעזור ייתן לי את האמצעיים להתרפא או כלים שיעזרו לי להמשך הסבל הנוראי הזה ארצה תגובה של המומחה בנדון תודה אתי

04/03/2014 | 12:06 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אתי ראי תשובתי הקודמת. נראה לי שיש לך צורך גם בטיפול קוגניטיבי התנהגותי CBT אשר יפחית לך את החרדות אשר מגבירות לך את המטרד. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)