צפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

04/03/2014 | 00:27 | מאת: עדו

ד"ר שלום רב אני בן 23 סובל מצפצופים 5 חודשים כמעט לאחר שנחשפתי לירי במטווחים ,הצפצוף נחלש מחודש לחודש ואני מרגיש שהאוזן מתקנת את הליקוי השמעתי שגרמתי לעצמי לצערי ,יש לי חברים בצבא שספרו שהצפצופים נמשכו יותר מחצי שנה ונעלם להם ,איך אפשר לדעת אם אני מבין אלה שיחלוף להם ? וכמה זמן לוקח לאוזן לתקן את הליקוי שמיעתי ?? חשוב לציין שאני מרגיש גירוד באוזן לפעמיים וצפצוף מתחזק אם אני רעב !!! אשמח לקבל ממך אינפורמציה לגבי הנושא והדגשה איך לשמור על מה שנותר מהשמיעה להמשך בחיים . תודה

04/03/2014 | 11:28 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עדו. העובדה שהטינטון נחלש מאפשרת אופטימיות שהטינטון יחלוף דבר שאפשרי גם עד שנה מהארוע. המנע מחשיפה לרעש חזק כדי לאפשר שיפור נוסף. אם הטינטון חד צדדי כמו הגרוד ברוזן יש מקום לברור נוסף כמו BERA לשלילת גורמים נוספים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)