שאלה !

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/03/2014 | 17:17 | מאת: יובל

שלום רב, יש לי שאלה -אני בת 32,בריאה בדכ מזה קרוב לשנה אני סובלת מטינטון , נבדקתי אצל 3 רופאי אאג ,עשיתי US של בלוטת הרוק ורקמת רכות - יצא תקין ולבסוף 2 בדיקות שמיעה - שיצאו גם הן תקינות. מיותר לציין שהתופעה הזו מלחיצה אותי ואני אובדת עצות. עוד אציין כי אני מורה בביס וחשופה לרעש חזק כל יום, בנוסף לעתים הטנטון מלווה בסחרחורת קלה ובחילה - לטענת הרופאים זה כבר סוג של "לחץ" שנוצר ובעקבותיו מעגל קסמים חוזר,ממש כפי שציינת מעלה בכניסה לפורום. מה עצתך בנושא?

02/03/2014 | 17:30 | מאת: יובל

ובנוסף, אני טסה בקרוב, טיסה ארוכה וקשה. האם זה מסוכן ?

04/03/2014 | 11:44 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

בד"כ אין הוראת נגד לטיסה אצל סובלי טינטון. אך קשה לי לענות במצב ספציפי שלך מאחר והיו גם סחרחורות ואיני יודע האבחנה. בברכה ד"ר בן דוד

04/03/2014 | 11:08 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

האם הטינטון חד צדדי או דו צדדי? אם חד צדדי יש צורך בברור נוסף. יש צורך במידע רחב יותר כדי לענות לשאלתך. כגון , איזה תרופות את נוטלת,? הייתה לך חבלת ראש/ צוואר? בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)