הבדל קיצוני בין רמות רעש הטינטון בין יום למוחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

27/02/2014 | 22:00 | מאת: בתיה

אחי סובל מזה 3חודשים מטינטון .כל הבדיקות בק"ח תקינות כולל mri הרופאיפ אאג אין להם מוסג איך לטפל .כרגע אחרי ניסיון עם קלונקס עם תופעות לוואי קשות בעקר עיפות כאבים שרירים מתחיל היום מלטונין בלילה לפחות לישון. מה דעתך המקצעוית לאיזה רופא לפנות ובככל מה זה יום אחד טינטון חזק מאוד וביום השני כמעט לא מורגש.

01/03/2014 | 23:28 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום בתיה הטיפול היעיל ביותר בטינטון הוא טיפול קוגניטיבי עם טכניקות לשליטה בתשומת הלב וכן מיסוך חלקי באמצעות רעש לבן. הטינטון משתנה בעוצמתו לא רק עקב שנויים פיזיולוגים אלא גם תלוי במידת המתח שמעלה את הרגישות של החושים. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)