חו"ד

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

26/02/2014 | 15:37 | מאת: משה

לד"ר שלום מזה 20 ימים יש לי צפצופים באוזניים (בימין תמידי),לחץ וכאבי ראש עורפיים במיוחד בשכיבה,חוסר שווי משקל,ולאחרונה נימולים בגפיים שמאליות והרגשה של צריבה בלשון כשלעיתים יש חוסר תחושה בחצי לשון שמאלית ובשפתיים.אני כעת בגיל 50 כשבגיל 13 עברתי נתוח באוזן שמאל עקב דלקת כרונית ונקב בקרום התוף,( לא הצליח).בבדיקת שמיעה לקוי שמיעה הלכתי עד 40 SRT DB' ו-ABG 30 DB משמאל. בבדיקת CT ללא ח.נ שנעשתה לי במיון איכילוב הועלו הממצאים הבאים, ולאחר בדיקת אאג שבבי"ח נכתב ע"י הרופא, הרס גרמי במסטויד יתכן לאחר ניתוח,עכירות מלאה בתאי המסטאויד משמאל,הרחבה בולטת של חללים אקסטרא אקסיאלים קדמית לאונה הטמפורלית משמאל ובהיקף האחורי של המוחון,יותר מימין.כ"כ עיבוי שרווליות עצב הראיה דו"צ.בסיכום שלו נרשם חשד לתהליך תופס מקום במח.דלקת כרונית באוזן שמאל עם עכירות בתאי המסטויד,יתכן כולסטאומה,להערכתו שני תהליכים נפרדים אך אין לשלול קשר ו-CSF בחלל המסטאויד. לפי הנוירוכירורג נרשם שיש רושם לציסטה ארכנואידלית טמפורלית שמאלית ובנוסף מגה ציסטרנה מאגנא. הומלץ על ידם לעשות דרך הקהילה MRI ראש אמבולטורי ובנוסף לפרוטקול רגיל להוסיף שדות בפרוטקול של כולסטאטומס. כעת אני ממתין ל MRI , רציתי לשמוע את חוות דעתך לפני הבדיקה מה יש לי ? ומה עליי לעשות.

27/02/2014 | 18:16 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום משה לצערי קשה לי לחוות דעה ללא הMRI אני בטוח שאתה בידיים טובות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)