איבוד שמיעה באוזן אחת אחרי שמיעה באוזניות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/02/2014 | 14:46 | מאת: עמית

שלום, אני נוהג לשמוע מוזיקה באוזניות כשאני עושה ספורט ואני לא שמתי לב לזה בזמן אבל בזמן האחרון (חודש או קצת יותר) אחרי הפעילות בלילה התחלתי לשמוע רעש סטטי חלש כמו מין תדר כזה שלא משתנה שאני שם לב אליו רק כששקט. מאז עברו כמה ימים וביום שבת שוב שמעתי באוזניות ועכשיו עוד פעם הרעש הזה חזר אליי וביחד איתו שמתי לב שבאוזן ימין אני שומע קצת פחות טוב מאוזן שמאל, יש ביוטיוב בדיקה של תדרים שונים והאוזן הימנית שלי פשוט לא שומעת שום תדר גם לא הנמוך ביותר! השמאלית שומעת את כולם מצויין. הרופא בדק אותי ואמר שאין לי דלקת או שעווה והכל נראה בסדר גמור, מה אני אמור לעשות? תודה.

27/02/2014 | 17:53 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום עמית ראשית תמנע לשמיוע מוזיקה בעוצמה חזקה. שנית במע בדיקת שמיעה במכון כמקובל. כשתהיינה תוצאות אנא חזור לפורום. בברכה ד"ר בן דוד

27/02/2014 | 18:07 | מאת: עמית

הבדיקה יצאה תקינה לחלוטין חוץ מאוזן ימין בתדר 12 אלף הרץ שפשוט לא שמעתי את התדר בכלל באוזן ימין אלא רק בשמאל. עכשיו הרעש הסטטי קצת נחלש אבל עדיין קיים האם יש סיכוי שאני יוכל לחזור לשמוע תדרים גבוהים באוזן ימין? כמה זמן לוקח לזה להסתדר? תודה.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)