חוסר שיווי משקל והריון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

24/02/2014 | 09:36 | מאת: רונית

ד"ר שלום, אני בת 35, סובלת מתחושת דיזינס, הרגשה של שיוט קבוע, כבר 20 שנים. 2 בדיקות eng בשנתיים האחרונות הצביעו על חולשת מבוך שמאל 47%. עדיין לא מצאתי פתרון לבעיה. לפעמים בשל הייאוש והחרדות המתלוות למצב עם השנים - נטלתי כדורים לחרדות. כעת אני בהריון בחודש שישי וכאשר גיליתי שאני בהריון הפסקתי נטילת ssri (שבכל מקרה לא הועיל לתחושת הדיזינס הקשה). המצב החמיר בהריון ורציתי לשאול אם ישנו טיפול או כדור או דרך לשפר את המצב כעת כאשר אני בהריון. אני ממש מיואשת מהמצב. אודה לתשובתך

24/02/2014 | 11:45 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רונית הטיפול היעיל ביותר לחולשה ווסטיבולרית כפי שציינת זה פיזיותרפיה ווסטיבולרית. ניתן לבצע זאת בישיבה עם מיקוד המבט תוך תנועת הראש לצדדים. בברכה ד"ר בן דוד

25/02/2014 | 09:51 | מאת: רונית

לשפר את המצב? כשניסיתי פיזותרפיה וסטיבולרית בעבר חשבתי בהחמרת המצב בתחילת התרגולים, האם זה לא מסוכן בתקופת ההריון? היכן ניתן לעשות פיזותרפיה וסטיבולרית בדר"כ?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)