פמפומים באוזניים

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/02/2014 | 21:41 | מאת: נירית

שלום רב ד"ר. לפני מספר שנים פניתי לרופא אאג עם תחושה של ירידה בשמיעה רופא אבחן כי יש שעווה באוזן ושאב אותה, לציין כי חיטט הרבה.. החל מאותו היום אני מסתובבת עם פמפומים שבעיקר נשמעים באוזן ממש מרגישה הלמות לב . הפמפומים מחמירים בשעת מאמץ. מידי בוקר .. כל תנודה של הגוף אני זומעת את הלמות הלב באוזן ומרגישה זאת גם חלקו של הראש בהריונות מחמיר... אאג שלל אפשרות שיש קשר. בדיקות נוירולוגיות בוצעו. אני אובדת עצות!! האם יתכן כי נפגע עצב? האם יש בדיקות אוזניים יעילות יותר? האם אתה מכיר תופעה זו? אף רופא לא יודע לענות לי אני רק יודעת שמאז שבוצעה השאיבה התחלתי לסבול. אודה לך בהתיחסותך אולי הישועה תגיע ממך. תודה רבה

24/02/2014 | 11:10 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום נירית האם האוזניים כעת לגמרי נקיות מדונג? הפמפומים הם שמיעת הדופק באוזן?אם כן יש לבצע דופלר של עורקי הצוואר ולפי הצורך ברורים נוספים לברר מקור ווסקולרי לתופעה זו. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)