האם אפשר לטוס עם טנטון באוזניים?

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/02/2014 | 09:01 | מאת: גלית

שלום, מזה כחודש וחצי אני סובלת מטנטון באוזן שמאל בלבד. עשיתי שתי בדיקות שמיעה, בבדיקה הראשונה הייתה ירידה בשמיעה באוזן שמאל בתדר 6000 הרץ עד 30 דציבל. כעבור שבוע עברתי בדיקה נוספת אשר יצאה תקינה. כרגע אני ממתינה לתור עם אוטונוירולוג (כדי לקבוע האם יש צורך בMRI או לא). רציתי לדעת האם אפשר לטוס כ-4 שעות עם טנטון באוזניים? חשוב לי לציין כי במיון א.א.ג הרופאה אמרה כי אין כל משהו המונע ממני לטוב ואילו רופאת א.א.ג בקופה אמרה לי כי לא מומלץ לטוס. אשמח לתשובתך, תודה

24/02/2014 | 11:03 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום גלית אם לקוי השמיעה נגרם עקב טראומה או מאמץ גופני קשה או שינויי לחצים כמו צלילה יש חשד לפיסטולה בין אוזן תיכונה לפנימית - אז לא מומלץ לטוס לפחות 3 חודשים עקב שנויי הלחצים בזמן המראה ונחיתה. בשאר המקרים אין הוראת נגד מוחלטת. אצלך אם הכל חלף , לא הייתי מתגרה בזה ונמנע לטוס בחודש הקרוב לפחות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)