סחרחורות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/02/2014 | 11:16 | מאת: לי

צהריים טובים.. מזה תקופה ארוכה אני עם סחרחורות הרופא משפחה שלח אותי לרופא אף אוזן גרון והבדיקה יצאה תקינה. בבדיקות דם יצא שיש לי חוסר ברזל אבל לא מאמינה שבגלל זה יש לי סחרחורות כי בשבוע האחרון הן התגברו וגם התחיל לי מידי פעם כאב באוזן שמאל רציתי לדעת ממה זה יכול להיות (יש לי תור לנוירולוג עוד שבועיים אבל אני ממש לחוצה ואשמח לקבל תשובה)

22/02/2014 | 21:56 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לי לא כתבתי בת כמה את- נתון חשוב כדי שאוכל לענות לשאלתך. האם חוץ מחוסר ברזל יש בעיות רפואיות אחרות ? באופן כללי ניתן לאמר שרוב הסיבות לסחרחורת אינן ממקור מדאיג וברובן ניתן לטפל בהצלחה. בברכה ד"ר בן דוד

22/02/2014 | 23:42 | מאת: לי

שלום ד"ר יעקב בן דוד ותודה רבה על תשובתך.. אני בת 25 ויש לי בעיה גם של בלוטת התריס מזה 3 שנים ואני מטופלת באלטרוקסין

24/02/2014 | 09:09 | מאת: רונית

ביצעתי את כל הבדיקות : mri תקין, bera ,ct, בדיקת שמיעה(לפעמים מתלווה טנטון באוזן שמאל).כולן יצאו תקינות. אני סובלת עפי מבדיקות הדם שלי מיתר פעילות של בלוטת התריס, אך נמצאת במעקב אנדוקרינולוגי , וכעת המצב מאוזן ואינו צורך כדורים.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)