ורטיגו מוזר

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

28/08/2011 | 15:21 | מאת: סובל מאוד

שלום,לפני כחודשיים התחיל לי הסחרחורת באופן פתאומי . מאותו הרגע אני סובל נורא מסחרחורות שמלוות בהתקפי חרדה . בזמן האחרון הכאבים עברו לקידמת הפנים באיזור העיניים , האף ובצוואר . חשוב לציין שהייתי בחדר מיון פעמיים , בדקו אותי אאג נוירולוג וגם בדיקות דם וכאלה והכל יצא תקין. האם התופעות של כאבי עיניים,אף ,ראש קדמי ,וכאבי צוואר נוראיים הינם חלק ידוע מבעיית הורטיגו או שאני בבעיה? וכיצד אני יכול לעזור לעצמי?

03/09/2011 | 20:56 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב, האם אתה סובל ממגרנות? האם יש סיפור משפחתי של מיגרנות? תופעת המיגרנה באה לידי ביטוי לעיתים כסחרחורת. בין ההתקפים, כל הבדיקות תקינות והחרדה שמלווה את הסחרחורת עשויה להיות גם גורם מסייע להתקפי הסחרחרות. לכן חשוב מעבר לבירור הסחרחורת גם שבירת מעגל הקסמים חרדה/מתח-סחרחורת ע"י לימוד טכניקות של הרפייה. במידה ולא מדובר במיגרנה והתופעות ממשיכות יש צורך להעמקת הבירור כולל הדמייה. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)