שאלה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/03/2011 | 08:18 | מאת: שאלה

שלום רב בחודשיים האחרונים אני סובל מצפצוף באוזן שמאל די התחלתי להתרגל לזה וחזרתי לשגרת החיים (חוץ מזה שאני משתדל לא להיחשף לרעש חזק מדי) אולם אתמול עשיתי "טעות" והסתכלתי קצת באינטרנט ראיתי שחלק מהמקומות טוענים שטינטון מחמיר עם הזמן בחלק רשום שמשתפר וזה די מבלבל ומפחיד רציתי לשאול מה אתה חושב?

23/03/2011 | 12:41 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום הטינטון עשוי להחמיר אם נחשפים לרעש. הייתי מברר את הסיבה שהטינטון אינו סימטרי. בד"כ המקור אינו מעורר דאגה אבל יש לברר זאת. בדיקה כגון BERA או הדמיה. בברכה, ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)